Telefon: 060/ 300 555 2
Laze Kostića 14/3  Novi Sad

Kada imate snažnu majku

Kada imate snažnu majku, odmah učite da cenite svoju vrednost i učite da vam ne treba druga osoba u životu da biste bili srećni i uspešni.

Shvatate da imate sve što vam je potrebno da ostvarite svoje snove i da možete da blistate zbog sopstvenih zasluga. Shvatate da vas ljubav ili prijateljstvo ne mogu usrećiti ako se prvo ne osećate dobro sa samim sobom.

Kada imate snažnu majku, učite da bez straha i stida prenosite svoje istine svetu, od rane dobi učite da budete nezavisni, jer svet nam ne ide na ruku.

Učite se da se borite i pobedite sami, da vodite računa o sebi i brinete za svoje potrebe, jer znate da niko nije ovde da živi svoj život umesto vas.

Kada imate snažnu majku, učite da nije korisno poštovati druge ako preziremo sebe. Učite da volite i cenite sebe, pre svih stvari, pre prijateljstva i ljubavi.
Znate da ćete biti sami sebi jedino definitivno društvo do kraja života, tako da biste trebali činiti najbolje što možete za sebe.

Kada imate snažnu majku, učite šta je prava ljubav. Učite da se prema ljudima u vašem životu odnosite pažljivo i posvećeno. Naučite razlikovati autentične odnose od toksičnih i pre svega, učite biti bliski sa ljudima koji vas poštuju.

Kada imate snažnu majku, naučite da budete jaka osoba, pa čak i ako plačete, jaki ste. Shvatate da čak i najjači imaju slabosti i trenutke sumnje i da snaga i slabost idu ruku pod ruku.

Kada imate snažnu majku, imate najbolji model koji treba da sledite. Primer koji će vas svaki dan činiti jačim i srećnijim!

IZVOR: https://www.bebamur.com/

majka, pedagogija, snaga, vaspitanje