Telefon: 060/ 300 555 2
Laze Kostića 14/3  Novi Sad

Pedagog Snežana Golić

Psiholog Tatjana Krstić

Snežana Golić

Životni moto:
"Moraš da očekuješ stvari od sebe, pre nego što ih uradiš"
- Majkl Džordan

Diplomirani pedagog

Dugi niz godina aktivno radi sa decom i porodicama na usvajanju prilagođenijih modela vaspitanja u skladu sa individualnim karakteristikama članova porodice.

Aktivni organizator i učesnik brojnih pedagoških skupova.

Osnivač i koordinator MPT „Iskrice i Munje“. Jedan je od osnivača i aktivni član  Obrazovno metodičkog centra „Katedra“. Od 2015.-2018. bila  zaposlena je u bilingvalnoj PU“Dreamland“ u Novom Sadu kao pedagog i rukovodilac jednog od objekata. Od 2008-2015. kao pedagog bila zaposlena u „ Srednjoj informatičkoj školi“ u Novom Sadu. Od 2013.-2015.na poziciji direktora navedene školske ustanove. Aktivni član Centra za unapređenje nastave „Abakus“. Dopisnik  portala za roditelje „Detinjarije“ iz oblasti pedagogije.

NEKI OD PROJEKATA:

  • Organizator i realizator akcije profesionalne orijentacije „Saznaj više – izaberi bolje“ koji je  4 puta uspešno spoveden  u Novom Sadu uz učešće 14 osnovnih škola i preko 20 institucija i korporacija  koje su predstavljale učenicima željena zanimanja 
  • Koordinator i realizator  pobedničkog projekta Superste takmičenja  „Putujuće Iskrice bontona“ ,mjuzikla za decu pod pokroviteljstvom Erste banke i Dokukino fondacije.
  • Organizator i realizator  projekta „Dečje iskrice za kulturniju budućnost“ uspešno sprovedenog 2015. godine pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, ministarstva za kulturu.
  • Organizator i realizator projekta „ Energiju štedi - to vredi“ pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata Vojvodine  za energetiku.
  • Organizator i realizator projekta „Glas za razumevanje“ pod pokroviteljstvom Ministarstva za nacionalne manjine.
  • Brojne neformalne aktivnosti iz različitih oblasti pedagogije.