Pedagog Snežana Golić

SNEŽANA GOLIĆ

Životni moto:
„Moraš da očekuješ stvari od sebe, pre nego što ih uradiš“
– Majkl Džordan

Diplomirani pedagog

Dugi niz godina aktivno radi sa decom i porodicama na usvajanju prilagođenijih modela vaspitanja u skladu sa individualnim karakteristikama članova porodice.

Aktivni organizator i učesnik brojnih pedagoških skupova.

Osnivač i koordinator MPT „Iskrice i Munje“. Jedan je od osnivača i aktivni član Obrazovno metodičkog centra „Katedra“. Od 2015.-2018. bila zaposlena je u bilingvalnoj PU“Dreamland“ u Novom Sadu kao pedagog i rukovodilac jednog od objekata. Od 2008-2015. kao pedagog bila zaposlena u „ Srednjoj informatičkoj školi“ u Novom Sadu. Od 2013.-2015.na poziciji direktora navedene školske ustanove. Aktivni član Centra za unapređenje nastave „Abakus“. Dopisnik portala za roditelje „Detinjarije“ iz oblasti pedagogije.

NEKI OD PROJEKATA:

  • Organizator i realizator akcije profesionalne orijentacije „Saznaj više – izaberi bolje“ koji je 4 puta uspešno spoveden u Novom Sadu uz učešće 14 osnovnih škola i preko 20 institucija i korporacija koje su predstavljale učenicima željena zanimanja
  • Koordinator i realizator pobedničkog projekta Superste takmičenja „Putujuće Iskrice bontona“ ,mjuzikla za decu pod pokroviteljstvom Erste banke i Dokukino fondacije.
  • Organizator i realizator projekta „Dečje iskrice za kulturniju budućnost“ uspešno sprovedenog 2015. godine pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, ministarstva za kulturu.
  • Organizator i realizator projekta „ Energiju štedi – to vredi“ pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata Vojvodine za energetiku.
  • Organizator i realizator projekta „Glas za razumevanje“ pod pokroviteljstvom Ministarstva za nacionalne manjine.
  • Brojne neformalne aktivnosti iz različitih oblasti pedagogije.